En liten barnehage med et stort hjerte

Vi er en foreldredrevet andelsbarnehage med plass til 31 barn fra 1-6 år. Vi har driftet som barnehage siden 1990, men først siden 1999 har vi driftet som naturbarnehage. Vi er en to-avdelingsbarnehage; en småbarnsavdeling og en storbarnsavdeling. Beliggenheten vår er  i vakre omgivelser i Lillomarka, ca. 2,5 kilometer fra Kjelsås.

Barnehagen har store og lyse inne lokaler, samt unike muligheter når vi kommer utendørs. Lekeområdet vårt er delvis inngjerdet, og på denne måten får barna erfaring med usynlige grenser i trygge omgivelser. Vi har lekeplass og en stor bane som fungerer som sykkel og fotballbane om sommeren, mens på vinterstid er det skøytebane. Noen få hundre meter inn i skogen ligger nydelige Bekkeli med bålplass og naturlekeplass. Som en liten barnehage har vi tette bånd mellom alle barna og de ansatte. Hverdagen vår er preget av dette samholdet og gjenspeiler seg i det samarbeidet vi har med foreldrene. Hos oss får barna servert varm-mat tre ganger i uken, tilberedt av vår egen matansvarlig.

Vi som jobber her er stolte av arbeidsplassen vår. Vi har en visjon som ligger til grunn for arbeidet vi gjør:

I Solemskogen Naturbarnehage har vi trygge barn og voksne som har omtanke for hverandre og naturen

Personalet i Solemskogen Naturbarnehage

( 24/01/2018 )

Logg inn for å se alt innhold:

Skriv passord:

Send e-post hvis problemer